ProfiLIGHT

Referencie

Galéria realizovaných

projektov

Každý projekt je pre nás výzva. Vždy sa snažíme priniesť nové svetlo, nápady a vylepšenia tak aby sme dosiahli maximálnu spokojnosť na oboch stranách.

REferencie

NTC Košice

Naša spoločnosť s hrdosťou zabezpečila kompletné riešenie osvetlenia pre Národné Tenisové Centrum v Košiciach, ktoré zahŕňalo osvetlenie interiéru aj exteriéru. Pre tento prestížny projekt sme vypracovali podrobnú svetlotechnickú simuláciu na osvetlenie tenisových kurtov, aby sme zabezpečili optimálnu úroveň osvetlenia pre hráčov aj divákov.

Simulácia bola nevyhnutná na dosiahnutie požadovaných hodnôt osvetlenia (luxov) a zohľadňovala presné rozmery kurtov, použitie špeciálnych reflektorov a distribúciu svetla. Použili sme moderné reflektory s technológiou DALI (Digital Addressable Lighting Interface), ktorá nám umožnila presne kontrolovať a regulovať intenzitu osvetlenia. Súčasťou projektu bolo aj oživovanie a plná integrácia DALI systému, čo nám umožnilo dosiahnuť požadovanú flexibilitu a prispôsobivosť osvetlenia.

Vonkajšie osvetlenie bolo navrhnuté tak, aby nielen dokonale osvetlilo okolie areálu, ale tiež spĺňalo náročné estetické a bezpečnostné požiadavky.

S naším riešením Národné Tenisové Centrum dosiahlo moderný, funkčný a vysoko efektívny systém osvetlenia, ktorý spĺňa medzinárodné štandardy.

Klient: PPA INŽINIERING, s.r.o.

Dátum zhotovenia: Marec 2024

NTC Košice

Tu môže byť aj váš projekt

Dohodnime si nezáväznú kalkuláciu.