ProfiLIGHT

ProfiLIGHT Monitoring

Dátum: 10/2024

Naša služba ProfiLIGHT Monitoring je navrhnutá tak, aby zabezpečila bezproblémový a efektívny chod vašich centralných batériových systémov (CBS). V súčasnosti ponúkame dve verzie tejto služby, ktoré sú prispôsobené potrebám našich zákazníkov.


1. Vzdialené monitorovanie cez VPN

Prvá verzia našej služby zahŕňa pokročilé vzdialené monitorovanie vašich systémov CBS prostredníctvom zabezpečeného prístupu cez VPN. Naši odborníci majú nepretržitý dohľad nad celým systémom, čo umožňuje rýchlu identifikáciu a riešenie potenciálnych problémov. Okrem toho, automaticky pri profilaktických skuškách a servisoch zasielame PDF záznamy cez e-mail a formou SMS. Našim zákazníkom tak odosielame aj automatické upozornenia na ročné servisy, čím zaisťujeme, že žiadny dôležitý termín nezostane bez povšimnutia. Tento prístup nielenže zvyšuje efektivitu údržby, ale tiež prispieva k predĺženiu životnosti vášho systému.


2. Profilaktické kontroly a servis

Druhá verzia ProfiLIGHT Monitoring sa zameriava na pravidelné profilaktické kontroly a servis bez vzdialeného monitorovania. Pri každom servise zasielame PDF záznamy, ktoré dokumentujú vykonané práce a poskytujeme všetky potrebné informácie priamo do vašej e-mailovej schránky a formou SMS. Rovnako ako pri prvej verzii, aj tu garantujeme automatické upozornenia na ročné servisy, aby ste mohli zabezpečiť optimálnu funkčnosť svojho systému.


Naša služba ProfiLIGHT Monitoring je ideálnym riešením pre všetkých, ktorí chcú mať istotu, že ich centralné batériové systémy sú neustále pod kontrolou a v optimálnom stave. Vďaka našim moderným technológiam a profesionálnemu prístupu zaručujeme maximálnu spoľahlivosť a bezpečnosť pre vaše zariadenia.


Ak máte záujem o viac informácií alebo o spustenie služby ProfiLIGHT Monitoring, neváhajte nás kontaktovať!

ProfiLIGHT Monitoring
ProfiLIGHT Monitoring

SYSTÉMY

Núdzovému osvetleniu sa venujeme roky, radi Vám so všetkým pomôžeme. Od tvorby projektu, výber svietidiel, až po realizáciu projektu.