ProfiLIGHT

Referencie

Galéria realizovaných

projektov

Každý projekt je pre nás výzva. Vždy sa snažíme priniesť nové svetlo, nápady a vylepšenia tak aby sme dosiahli maximálnu spokojnosť na oboch stranách.

REferencie

365 Golf Range

 

Pre projekt 365 Gol Range sme dodávali pokročilé reflektory, ktoré zabezpečujú optimálne osvetlenie športových plôch. V rámci tejto dodávky bolo potrebné vykonať podrobnú svetlo-technickú simuláciu, zameranú na presné osvetlenie hracej plochy. Táto simulácia bola nevyhnutná pre zabezpečenie správnej intenzity svetla v luxoch, ktorá je dôležitá pre špecifický systém snímania kamerou.

Cieľom bolo splniť požiadavky pre zachytenie pohybu loptičky kamerami, ktoré sú navrhnuté na zaznamenávanie rýchlych pohybov a detailov počas hry. Pre takéto kamerové systémy je kritické, aby bola loptička jasne viditeľná za každých svetelných podmienok, a preto sme museli dôkladne prispôsobiť umiestnenie a výkon svetelných zdrojov tak, aby každá časť ihriska bola osvetlená rovnomerne a spĺňala technické normy.

Výsledkom simulácie a realizácie bolo precízne nasvietenie, ktoré umožňuje vysokokvalitné snímanie bez rušivých tieňov alebo svetelných odchýlok, čím sme výrazne prispeli k zlepšeniu funkčnosti celého systému. Tento projekt demonštruje nielen našu technickú odbornosť, ale aj schopnosť splniť špecifické potreby klienta v oblasti osvetlenia pri špecializovaných športových zariadeniach.

Klient: ELICOM s.r.o.

Dátum zhotovenia: December 2023

365 Golf Range

Tu môže byť aj váš projekt

Dohodnime si nezáväznú kalkuláciu.