ProfiLIGHT

Referencie

Galéria realizovaných

projektov

Každý projekt je pre nás výzva. Vždy sa snažíme priniesť nové svetlo, nápady a vylepšenia tak aby sme dosiahli maximálnu spokojnosť na oboch stranách.

REferencie

Hotel Hills ****

V Tatrách otvorili nový 4 hviezdičkový hotel Hills. Spoločnosť ProfiLIGHT mala tú česť spolupodieľať sa s architektom na tvorbe osvetlenia. Záujem investora spočíval v predstave vybudovať hotel pre rodiny s deťmi, páry, ale aj pre biznis klientelu. Exkluzívny hotel vás očarí svojou atmosférou, luxusným vybavením a výnimočnými wellness službami priamo v Tatranskej prírode.

Konferenčné priestory prispôsobené náročným požiadavkám v oblasti eventov, svadieb a firemných akcií, zaraďujú tento hotel k TOP hotelom na Slovensku.

Vstupná hala Vás privíta zaujímavým architektonickým osvetlením letiacich motýľov.

V jednotlivých izbách a apartmánoch sme použili rôzne typy náladového osvetlenia s kombináciou moderných závesných svietidiel.

Veľký dôraz sa kládol na osvetlenie wellnessu, kde príjemná atmosféra hrá dôležitú úlohu. Dominantu v oddychovej časti tvorí krištáľové nebo v tvare súhvezdí. Táto úloha nebola vôbec jednoduchá, keďže strop tvoria cementové dosky. Tento technologický problém sa nám však podarilo vyriešiť.

V bazénovej časti dominujú krištáľové lustre.

V saunových priestoroch je použité náladové osvetlenie odolné voči vlhkosti a vode.     

Jedálenskú časť tvoria príjemné vintage svietidlá a kongres s tanečnou miestnosťou je nasvetlený líniovými svietidlami s možnosťou stmievania.

 

Exteriér hotela parkovisko, jazierko, altánok, mostíky cez potok tvorí náladové osvetlenie, ktoré v mnohých prípadoch sme museli vyrobiť na mieru.

Klient: Tatra Trading International

Dátum zhotovenia: Máj 2021

Hotel Hills ****

Tu môže byť aj váš projekt

Dohodnime si nezáväznú kalkuláciu.